Musthave: zwart witte bikini van de River Island

De zomer komt al steeds dichterbij en dat bekend natuurlijk dat het tijd wordt om bikini’s te gaan shoppen, want voor je het weet lig je al lang uit op je handdoek bij het zwembad of strand. Ook op het strand en bij het zwembad moet je er natuurlijk fabulous uit zien en hoe kan dat beter dan met bikini’s van de River Island.

River Island heeft een zeer grote en leuke collectie aan badkleding. De collectie van River Island is anders dan alle andere badkleding collecties, want het zijn vaak opvallende en aparte ontwerpen. Ook maken ze vaak veel gebruik van grafische prints en designs. Dit maakt het natuurlijk een ware musthave voor in de zomer.

Wij van de redactie zijn altijd al een groot fan geweest van de badkleding collectie van River Island en dit jaar stellen ze ons dan ook zeker niet teleur. We hebben hieronder een juweeltje voor je gespot die jij zeker wil dragen bij het zwembad of natuurlijk op het strand. De trend anno nu is minimalistisch en zwart en wit met elkaar combineren. Deze bikini is dus fabulous en gaat mee met de trend van nu! Kijk dus snel even bij de dichtstbijzijnde River Island of ga natuurlijk even naar de webshop! Have fun shopping!

652872_main

River Island bikini top €21,-

 

652873_main

 

River Island bikini broekje €16,-