Musthave: zwart witte cardigan

Ben jij nog opzoek naar een te gekke cardigan? Kan jij niet genoeg krijgen van de ruitjes print? Of ben je opzoek naar een echte musthave van een item tussen de nieuwe collectie van de Vila? Dan ben je op het goede adres!

We hebben namelijk een juweeltje van een cardigan gevonden tussen de nieuwe collectie van de Vila. Vila staat bekend om zijn wat chiquere en tijdloze items en daar is deze cardigan zeker eentje van!

De cardigan is een gemakkelijk item om te dragen en vervangt eigenlijk de blazer en de jacket. De cardigan is ook echte een festival item als het toch niet zo’n snikhete dag in juli of augustus is.

De cardigan is een tijdloos item wat al aardig wat seizoenen meegaat. Nou kan je altijd kiezen voor een simpele cardigan, maar wij vonden deze van de Vila met een zwart wit geruiten printje toch een stuk leuker!

Deze cardigan kan je basic verder combineren met zwart en witte items, maar een felle kleur erbij combineren kan toch net iets leuker zijn. Probeer er is een fel geel shirt onder of een roze top en je zult zien dat de cardigan veel beter tot zijn recht komt.

23018176_Black_001_ProductLarge

Vila €59,95