Musthave: zwarte jumpsuit met mesh

Ben jij nog opzoek naar die ene te gekke jumpsuit? Wil jij liever al je kleding met mesh details? Of ben je opzoek naar een fabulous item tussen de nieuwe zomercollectie van de River Island? Dan ben je op het goede artikel terecht gekomen!

Wij hebben namelijk een juweeltje van een zwarte jumpsuit gevonden op de website van de River Island. Het is geen standaard zwarte jumpsit maar aan de bovenkant van het item is de hals bedekt met mesh details en een ruitjes patroon. Deze bovenkant maakt het geheel een stoer item and we are loving it!

De jumpsuit is een klassieker als het gaat om zomerse items en is gemakkelijk te combineren. Als je de jumpsuit gaat bedekken met accessoires hou het dan rond de hals rustig. Gebruik liever geen kettingen, want je moet de focus houden op de prachtige hals met mesh details.

Je kan beter te gekke hakken onder dit juweeltje dragen om nog meer aandacht op je jumpsuit te vestigen. Het is een ideaal item voor naar het strand, maar kan ook gemakkelijk gedragen worden naar een feestje toe. Genoeg mogelijkheden dus. Schaf dit juweeltje nu aan bij de River Island.

 

655495_main

River Island €65,-