Musthave: zwarte lange chiffon jurk H&M

Ben jij nog opzoek naar een te gekke zwarte jurk voor een speciale gelegenheid? Dan is dit misschien de jurk die je zoekt! Wij hebben is tussen de nieuwe zomercollectie van de H&M gesnuffeld en deze beauty viel ons op. Het is een lange zwarte chiffon jurk met een transparant gedeelte aan de onderkant.

Deze jurk is uitermate geschikt voor een avondwandeling over het strand, maar is net zo goed te gebruiken op een te gek feest. De jurk oogt zomers en door de transparante onderkant is het tegelijkertijd een sexy jurk. Een zwarte jurk erbij doet niemand kwaad en is een van de gemakkelijkste items om aan te trekken.

Je hoeft bij deze jurk niet perse nog veel toeters en bellen aan te hangen. Je knalt er een paar pumps of slippers onder, ligt net aan de gelegenheid waar je naartoe gaat, and you are ready to go!

Je kan het zo gek niet bedenken of het staat op de jurk. Wij van de redactie zijn fan van deze lange zwarte chiffon jurk, jullie ook? Neem dan even een kijkje op de H&M webshop of ga even langs!

I’ll stop wearing black when they make a darker colour.

hmprodS4L62NOS

naamloos

H&M lange jurk van chiffon €29,95