Musthave: zwarte sandalen van Zara

De old school sandalen zijn terug van weggeweest! De sandalen met één brede band hebben we lange tijd niet meer gezien. De sandalen werden door velen gezien als saai, suf en niet modieus. Maar deze zomer kunnen ze weer tevoorschijn gehaald worden.

De redactie heeft de sandals al gespot op straat, op blogs en zelfs op de catwalk. Verschillende bloggers hebben posts op blogs of foto’s op instagram geplaatst met de hippe sandalen.

De meest gedragen variant is de black, leather sandal. Het is een simpele sandaal van zwart leer, vaak met een gesp ter decoratie. De sandalen zijn perfect voor de zomer, als het veel te warm is om boots te dragen. Combineer deze slippers met een wijde pantalon en een simple tee voor een casual look, zoals gezien in het lookbook van Zara. De sandalen staan ook stunning onder een jurkje. Kijk wel uit dat je outfit niet te lomp wordt.

Blogster Sabrina Meijer van AfterDRK werd al meerdere keren in haar zwarte Birkenstocks gespot. Ook blogster Amanda Shadforth van Oracle Fox heeft verschillende foto’s op haar blog en instagram gepost met zwarte leren sandalen. Op haar blog laat ze zien hoe deze old-fashioned sandals op een trendy manier gedragen kunnen worden.

Als het op nieuwe trends aankomt kan modeketen Zara natuurlijk niet missen. We zagen in het nieuwe lookbook van Zara verschillende zwarte sandals voorbij komen.

Fashion Insider zet de mooiste sandals van Zara op een rijtje.

Zwarte Sandalen, ZARA, 39.95

Zara. € 39,95

Zwarte Sandalen, ZARA, 69.95 (2)

Zara. € 69,95

Zwarte Sandalen, ZARA, 69.95

Zara. € 69,95