Musthave: zwarte short met franjes

Franjes hier, franjes daar, overal franjes! Je kan niet om de franjes heen deze lente/zomer. Het straatbeeld ziet vol met franjes en elke webshop en winkel heeft wel een paar franje items in zijn collectie. We are loving it, want het doet ons enorm naar de zomer verlangen en naar de aankomende festivals.

Wat dacht je van dit pareltje op een te gek festival waar je naar toe gaat? Dan heeft je outfit niet heel veel poes pas meer nodig, want deze short alleen is al te gek. Maak het af met een leuke crop top, die niet al te druk is want anders neemt het de aandacht weg van het broekje. Draag er nog een leuke zwarte festival hoed op en maak je look af met een cat-eye zonnebril.

De franjes zijn ook ideaal voor de mensen die echt voor die bohemian look willen gaan a la Vanessa Hudgens. Vanessa draagt vooral veel vesten en shorts met franjes en combineert die prachtig met de rest van haar items. Zij is een goed voorbeeld als je niet weet hoe je de bohemian look moet creëren. Voor dit juweeltje van een short ga je naar de webshop van de Topshop!

14X01FBLK_large-682x1024 14X01FBLK_2_large-682x1024

Topshop €50,-