Musthaves: 5 keer de blazer

De blazer wie heeft er nou niet één, of moet ik zeggen 5 blazers in zijn kast hangen? Ook hier spreken we niet meer van een trend, maar van een heuse musthave in je kast. Tegenwoordig heb je blazer is verschillende soort maten, kleuren en patroons hangen.

De blazer is ideaal om je outfit netter te maken of als jasje te gebruiken. Er is niets waar je de blazer niet mee kan combineren. De blazer voor mannen wordt ook steeds populairder. Het is niet langer een item wat je alleen draagt naar speciale gelegenheden, maar het is een item geworden die je dagelijks kan dragen over je t-shirt heen. De variaties van blazers voor mannen is alleen nog lang niet zo uitgebreid als die van de vrouwen.

Wij van de redactie hebben elk wel een stuk of 5 blazer thuis hangen. Het is de meest ideale item voor heel het jaar. Heb jij er toch nog niet één aangeschaft en sta je nu toch wel te popelen? Wacht niet langer en zoek gauw de blazers op die wij voor je hebben uitgezocht. Vijf keer de blazer, vijf keer de awesomeness.

 

652731_main

River Island €60,-

 

 

 

 

652203_main

River Island €75,-

 

651801_main

River Island €75,-

 

 

 

648094_main

River Island €65,-

651221_main

River Island €65,-