Nagellak mode

Niet alleen kleding is aan mode onderhevig, ook nagellak gaat met de mode mee, En nagellak heeft zijn eigen trends en stijlen. Nagellak mode kent verschillende facetten van soorten nagellak tot kleuren en motieven. Het komt allemaal voorbij.

Er is een aantal jaren geleden een periode geweest waarin we bijna geen nagellak droegen laat staan dat er nagellak mode was. Het liefst was de lak zo licht mogelijk. Als je dan nu kijkt naar alle variatie die er is, ongelooflijk. Ik heb hier een aantal nagellak mode trends voor je verzameld, misschien ben je ze al eens tegengekomen en anders doe je in ieder geval wat inspiratie op.

Het laatste op nagellak mode gebied zijn de furry nails. Nagels zo zacht als een vachtje, wie had dat ooit gedacht. Hoef je in ieder geval niet bang te zijn voor krassen in de lak! Deze lak is extra mooi in felle kleuren, zodat het aparte effect opvalt.

Tegenwoordig zie je ook hele schilderijen op je nagels. Deze nagellak mode vereist wel een vaste hand, maar je kan je eigen afbeeldingen creëren met ragdunne kwastjes. Heb je niet zo’n vaste hand, dan kun je ook kiezen voor nagelstickers waar de afbeelding al op staat. Een basislak opbrengen, de sticker er op plakken en een topcoat er over en je bent klaar.

Om het je makkelijk te maken een kleine tutorial. Want ook dit is nagellak mode: een kleine versiering op je verder naturel nagels aanbrengen. En deze variatie is niet ontzettend moeilijk, volg gewoon de afbeeldingen en je hebt straks mooie strikjes op je nagels.

Het schoenenmerk Louboutin is een favoriet merk van velen, maar ook niet voor iedereen betaalbaar. Maar op deze manier heb je geen Louboutin aan je voeten, maar wèl aan je handen! Zeker weten dat je ook hier veel bekijks mee hebt.

Authored by: Redactie