Nagellak trends

Nagellak is iets waar de vrouw van tegenwoordig gewoon niet zonder kan. Gelakte nagels staan verzorgd, vrouwelijk en je kan er ook nog eens heel erg mee variëren. Elke kleur nagellak straalt weer iets totaal anders uit. Zo kan je je nagellak goed aanpassen aan de gelegenheid. Moet jij bijvoorbeeld naar een begrafenis? Dan kan je het beste gaan voor een neutrale kleur zoals transparant of licht roze. Heb jij een wild feestje? Ga dan voor een felle kleur rood! Rode nagellak staat super sexy en geeft jou nagels een echte boost.

Het voordeel aan nagellak is dat er echt enorm veel verschillende soorten en kleuren zijn. Zo heb je tegenwoordig ook breek nagellak. Nagellak wat breekt wanneer je het lakt. Of je kan gaan voor een glimmende nagellak. Houd jij hier helemaal niet van? En ben jij meer van de neutrale dingen? Ga dan voor een lichte kleur nagellak en boots je natuurlijke nagelkleur na. Zo zien jou nagels er extra verzorgd uit, maar zie je niet direct dat je ze gelakt hebt.

Deze nagellak is super vet! De groene kleur glittert en valt lekker op. Je moet dan ook een vrouw zijn die het leuk vind veel blikken te trekken.

Deze nagellak vind ik persoonlijk uitermate geschikt voor een gala of iets dergelijks. De nagellak staat chique, maar feestelijk tegelijkertijd.

Ook erg populair is het op dit moment om je nagels allemaal in een andere kleur te lakken. Maar of je daar van houdt is natuurlijk puur smaak. Ga in ieder geval voor vrolijke zomerse frisse kleuren. Zo zien jou handen er direct een stuk vrolijker en mooier uit. Het is verstandig om na het lakken van je nagels, je nagels nog een keer te lakken met een topcoat. Zo blijft je nagellak langer goed zitten. Het is zonde als het direct gaat bladeren.

Een echte must have!

Deze kleur is helemaal trending onder de nagellakken. Zeker een aanrader dus!

weheartit.com

 

 

Authored by: Redactie