nagelslakken voorbeelden

Nagellak is eigenlijk best een groot deel van je outfit. Als je lelijke nagellak op hebt, valt dat heel erg op. Het is natuurlijk veel leuke wanneer je hele leuke en originele nagellak op hebt! Er zijn ontelbaar veel kleuren en soorten nagellak. Sommige kleuren zijn basic, andere juist fluor. Deze zomer kun je eigenlijk van alles doen op nagelgebied. Hele lange nagels zie je op dit moment allee niet zo veel meer.

Ik vind nagels met leuke figuurtjes of printjes heel erg leuk. Omdat het iets makkelijker is om dit voor elkaar te krijgen met een voorbeeld, staan hier een paar leuke foto’s met prachtige nagels. Sommigen nagels zijn echt met nagellak gemaakt en andere zijn voor een deel een sticker. Het is natuurlijk het leukste als je het helemaal zelf kunt doen!

Dit vind ik echt super schattige nagels. De kleuren passen erg goed bij elkaar. Deze nagellak is leuk bij een outfit die al heel erg opvalt. Deze nagels zijn namelijk wel vrolijk, maar ze zijn niet het opvallendste in je outfit. Roze staat vaak mooi bij blauw, grijs en groen. Dit kunnen bijvoorbeeld de kleuren van je outfit zijn.

Ook deze nagels vind ik heel erg mooi. Deze kleur is helemaal in de mode op dit moment. Het is een leuke tint mintgroen. Deze kleur kun je goed combineren met wit of zwart. Het is helemaal niet moeilijk om dit patroontje te krijgen. Je lakt gewoon je nagels mintgroen en je kunt met een sat├ęprikker de witte stipjes maken.

Het is ook erg leuk om elke nagel anders te maken. Het is wel iets meer werk, maar het is natuurlijk ook een leuke bezigheid. Er zijn zelfs mini studs te koop voor op je nagels!

Als je echt wilt tekenen op je nagels is het wel een klein beetje moeilijk. Je hebt dan namelijk een soort kwastje nodig. Het is dan ook erg handig om dunne maar sneldrogende nagellak te hebben. Anders lopen alle lijntjes in elkaar over.

weheartit.com

Authored by: Redactie