Nail art tips

Nagellak is een echte must voor elke vrouw die bekend staat om haar vrouwelijkheid. Nagellak geeft jou nagels net dat beetje extra’s. Bovendien staat nagellak erg vrouwelijk en maakt het zelfs van de meest mannelijke handen mooie vrouwen handen! Nagellak kan je dan ook niet genoeg in je kast hebben liggen.

Heb jij wel een heleboel verschillende kleurtjes nagellak, maar ben jij een beetje uitgekeken op jou standaard kleurtjes en wil je een keer wat anders met je nagels doen? Ga je nagels dan pimpen! Dat hoeft niet eens door de kleur van je nagels te veranderen, maar je kan ook heel leuk je nagellak zelf pimpen.

Ga voor iets unieks! Iets wat je niet snel verder zal tegenkomen en iets wat goed bij jou past. Bovenstaande nagels zijn hier een goed voorbeeld van. Wees creatief bij je keuzes voor kleurtjes en patroontjes. Durf brutaal te zijn en volg je eigen smaak!

Deze nagels vind ik ook heel erg leuk! De nagels zijn onwijs zomers! Wel lastig om aan te brengen, maar het resultaat mag er zeker zijn! Wat ik jou zou willen aanraden is om een top coat over je nagellak aan te brengen. Hierdoor blijft jou oorspronkelijke nagellak namelijk veel langer mooi en ook veel langer zitten. Handig wanneer jij bijvoorbeeld werk hebt waarbij je veel je nagels moet gebruiken en je nagellak dus snel gaat bladderen. Ga dan voor een goede top coat! Die kan je voor een paar euro al bij de hema kopen en zou ik je dus echt willen adviseren.

Ook leuk zijn deze nagels met steentjes! Brengt de steentjes aan wanneer de nagellak nog nat is. Zo blijven ze goed vast zitten. Voor deze nagel look heb je wel een dikke onderlaag nagellak nodig. Anders vallen de steentjes er vrijwel direct af en dat zou natuurlijk erg zonde zijn.

Hele leuke en vooral erg creatieve nagels! Gebruik het als inspiratie!

Met deze nagels steel jij zeker de show.

weheartit.com

Authored by: Redactie