Nederlandse liefdes zinnetjes

Heb je dat ook wel eens? Je weet wel dat gevoel dat je een lieve zinnetje willen sturen in het Nederlands. Ik heb dat dus regelmatig. Soms heb je dat gevoel dat je gewoon echt iets liefs wilt sturen in het Nederlands. Waarom ook niet? Waarom zou je niet gewoon een keer wat sturen in het Nederlands. Want waarom zou je toch altijd moeilijk doen en alles in een andere taal sturen. Nederlands is namelijk wel gewoon een taal die je liefde zal begrijpen. Nederlandse liefdes zinnetjes maken het juist authentiek. Het geef je andere liefde het gevoel dat je ook echt meent wat je allemaal zegt. Want normaal kan iets echt niet echt overkomen. Gewoon dat gevoel bij de ander wat zal blijven knagen. Het gevoel van, meent die nou echt wat hij of zij mij net gestuurd heeft. In het Nederlands heb je dat namelijk niet zo snel. Het persoon zal snel denken dat jij het ook echt meent wat je zegt. Daarom dus, daarom is het altijd een goede reden om zo’n zinnetje in het Nederlands te sturen. Snap je nu wat ik bedoel? Snap je als ik zeg dat het gewoon verstandig is om iets in het Nederlands te sturen. Hou je niet in. Ga er voor. Doe het. Stuur zo’n zin. Hier een aantal zinnen ik voor je opgezocht:

Mijn liefde,mijn leven,mijn valentijn.
De dagen zijn lang,de nachten zijn koud.
Zeg me:waar ben je en ik zal er zijn.
Mijn liefste,mijn leven,mijn valentijn

Ik kan helaas geen afscheid nemen
Ik kan helaas niet bij je zijn
Maar ik denk aan jou en voel de pijn
Pijn die een leven lang zal duren

ik hield van je
jij zag mij niet meer staan
ik hou nog steeds van je
wil je weer met mij gaan?

je maakt me blij
bij jou voel ik me fijn
ik twijfel soms over ons
maar ik weet nu
ik kan niet zonder je

Authored by: Celine

Geef een reactie