Nederlandse ontwerper voor Agent 007

Nog een Nederlander in Hollywood! Het gaat goed met de Nederlandse film- en mode-industrie. Niet alleen in Nederland zelf, maar ook naar het buitenland toe. De export vanuit Nederland is op de goede weg wat Hollywood betreft.

De Nederlandse ontwerpster jany Temime gaat namelijk de kleding verzorgen van den nieuwe James Bond film. De heetf Nu.nl gemeld. Dit is echter niet d eerste klus die ze krijgt in Hollywood. Ze heeft al 6 Harry Potter films op haar naam staan, wat de kostuums betreft. Ook voor de film Gravity heeft zij de kleding mogen ontwerpen. Ook is het niet de eerste Bond-film die ze mag gaan meemaken. Ze heeft meegewerkt aan de laatste James Bond film, Skyfall. Jany laat weten dat ze zich enorm vereerd voelt om weer een deel uit te mogen maken van zo’n grote productie. Ze zegt dat deze 007 film nog spannender, mooier en spectaculaider gaat worden dan zijn voorgangers. Zij is er enorm blij mee.

Wie de nieuwe Bondgirl gaat spelen, was al eerder bekend gemaakt. Léa Seydoux mag zich de nieuwe Bondgirl noemen en de rol op zich gaan nemen. De Franse actrice mag de femme fatale gaan spelen in de 24ste Bond-film. Collega’s zijn Daniel Craig (natuurlijk Mister Bond), Ralph Fiennes, Ben Whishaw en Naomi Harris. De film zal opnieuw worden geregisseerd door Sem Mendes. De nog titelloze film zal in november 2015 in première moeten gaan.