Nederlandse Fashionblogger Negin Mirsalehi bij RTL Late Night

Dé Nederlandse fashionblogger is onlangs bij RTL Late Night en Koffietijd op tv geweest. Negin woont in Amsterdam, maar trekt zowat de hele wereld over voor alle fashion shows. Op Instagram heeft ze onderhand meer dan 1,1 miljoen volgers.

Tijdens de uitzendingen van RTL Late Night en Koffietijd komen er verschillende onderwerpen aan bod. Ook op internet zijn er verschillende stukken te vinden over haar. Helaas staat ern iet veel over haarzelf op haar eigen website.

Ze zegt dat ze een echte fashionblogger is en dat minder met beauty heeft. Alsof dat bij haar zou uitmaken, zij is van zichzelf al zo mooi. Ze heeft een hechte band met haar lezers, dus zodra ze iets gaat doen met make-up (iets dat haar niet zo ligt), merken haar lezers dat meteen. Omdat het haar niet ligt, vind ze dat minder interessant en doet ze dat dus ook met minder passie en interesse.

Negin heeft inmiddels lezers uit meer dan 145 landen. Hoe gaaf is dat?! Ze is zo succesvol geworden door haar passie waar ze heel graag iets mee wilde doen. Ze heeft van haar passie haar werk gemaakt. Ze was bijna afgestudeerd en dacht na over wat voor werk ze wilde gaan doen. Ze besloot al gauw dat ze iets met fashion wilde doen. Ze heeft hiervoor zelfs een award in de wacht weten te slepen. Ze won hem zelfs. In 2013 kreeg de Prix de La Mode Award van de Mariw Claire.

Mirsalehi is heel anders begonnen dan hoe de meeste fashionbloggers zijn begonnen. Zij heeft eerst naamsbekendheid gecreëerd via Instagram en Facebook, voordat ze met haar blog begon. Anderen maken vaak eest een blog aan en kijken daarna pas naar social media. Negin heeft het wat dat betreft goed aangepakt.  Nog een Nederlandse International. Volgens haar moet je andere bloggers niet zien als concurrenten, maar als collega’s. Zo kom je een heel eind verder.