Nette outfit

Een net outfit kan soms erg goed te pas komen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een belangrijke vergadering die jij binnenkort hebt of een andere nette gelegenheid waar jij gepast gekleed moet komen. Dat klinkt erg simpel, maar is vaak lastiger dan je denkt. Want wat is nou precies nette kleding? En heeft iedereen daar niet een andere mening over? Precies, dat maakt het uitkiezen van een net outfit nog best lastig.

Gelukkig zijn er een aantal dingen waar vrijwel iedereen het wel mee eens zal zijn wanneer we het over een net outfit hebben. Allereerst is het netjes wanneer jou kleding over je knieƫn komt. Korte rokjes en korte jurkjes zijn dan ook uit den bozen. Een lange jurk daarentegen kan wel weer prima gedragen worden. Zolang je maar niet teveel bloot ziet. Dat is erg belangrijk.

Ook de kleuren van je kleding zeggen veel over de netheid ervan. Kleuren als grijs, wit, zwart en bruin zijn perfect voor nette kleding omdat ze niet teveel opvallen en iets rustigs uitstralen. Deze kleuren zou ik je dan ook willen aanraden wanneer jij op zoek gaat naar een net outfit.

Vaak wordt nette kleding als saaie en niet mooie kleding gezien, maar dat hoeft helemaal niet waar te zijn! Het is maar net wat je er zelf van maakt. Ook nette kleding kan erg sexy en vrouwelijk staan. Deze lange jurk bijvoorbeeld staat erg elegant en sierlijk, maar is toch erg netjes.

Ook een colbertje kan goed gedragen worden bij een net outift. Colbertjes hebben als eigenschap erg netjes, maar tegelijkertijd ook erg vrouwelijk en chique te staan. Dat maakt een mooi colbertje een echte must have! Colbertjes kan je al voor een klein prijsje in huis halen. Neem hiervoor eens een kijkje bij de H&M of bij de zara! Een heleboel opties en erg elegant.

Combineer je nette outfit met een mooie ketting om je look compleet te maken!

Netjes en erg mooi.

weheartit.com

Authored by: Redactie