New mom: Prinses Charlene

Je ziet niet vaak dat een Royalty een tweeling krijgt. In dit geval is het dan ook best wel bijzonder dat het mooie stel Prinses Charlene van Monaco en Prins Albert II (Grace Kelly’s zoon) een tweeling heeft gekregen.

Voor Charlene is dit haar eerste keer, samen met Albert. Albert heeft echter al wel dochters: Jasmin Grace (22 jaar) en Alexandre Coste (11 jaar). De twee meiden heeft hij uit een eerdere relatie. Inmiddels zijn Charlene en Albert al een tijdje meer dan gelukkig samen. Hier komt nu dus A Bundle of Joy bij. De newly mom maakt het goed, zo ook de pasgeboren tweeling. Het is niet zomaar een tweeling: de Prins heeft zelfs al voor zijn eigen troonopvolger gezorgd. Ze hebben namelijk een jongetje en een meisje mogen verwelkomen in hun gezin: baby boy Jacques en baby girl Gabriella.

Het stel kondigde in oktober van dit jaar aan dat ze niet één kind konden verwachten, maar maar liefst twee! De zwangerschap werd in mei al aangekondigd, maar toen was natuurlijk nog niet bekend dat het een tweeling zou worden. Het meisje is als eerst geboren, maar de jongen wordt de troonopvolger. Gistermiddag vond de bevalling plaats, waarna moeder en kinderen het goed maakte. Beide kids hebben zelfs al hun eigen titels gekregen: Gabriella is Gravin van Carladès (in Auvergne) en Jaques is Markies van Baux (in de Provence).

Louis Vuitton Cruise Line Show 2015 - Arrivals