News: Cara Delevingne wilt liever acteren

Wait What?! Ja je leest het goed. Een van de beste topmodellen van het moment wilt liever acteren dan model zijn. Het Britse model is op dit moment enorm populair. Ze is de muze van Karl Lagerfeld en de een na de andere fotoshoot sleept ze binnen. Merken staan in de rij om met haar samen te mogen werken.

Maar het hart van Cara Delevingne ligt toch echt heel erg anders dat verteld ze in een interview met ‘The Mirror’.  “I prefer acting to modeling. Modeling is where I started, and I’ll never turn my back on it. I thank it for everything I’ve done now,” vertelt Cara . “Without that, I wouldn’t be here now, but it’s not my love, acting is my love.”

Cara is op dit moment druk bezig naast haar modellen carrière om ook plaats te maken voor acteren. Zo heeft Cara een rol gespeeld in de Tv film ‘Timeless’ foto’s van die aflevering zie je hieronder op haar Instagram. Ook is het nieuws naar buiten gekomen dat Cara een rol gaat spelen in de nieuwe Peter Pan film, Pan. Ze gaat hier een prachtige zeemeermin spelen. We hopen toch dat Cara nooit beslist om volledig te stoppen met haar modellen carrière, because the world loves her!