News: Chanel creëert optische illusies met kleding

Chanel is de laatste tijd veel in het nieuws met zijn nieuwste creaties. Het creatieve brein is hier natuurlijk achter niemand minder dan Karl Lagerfeld. We spraken al veel over hem door zijn aparte, maar onwijs leuke catwalk. Hij had namelijk tijdens de Fashion Week een supermarkt in zijn catwalk shot verwerkt. Je kon daar echte Chanel producten kopen en shoppen. Iedereen ging los in de supermarkt.

Heel veel celebrities kwamen op dit evenement af en zo ook popdiva Rihanna en actrice en model Keira Knightley. Allebei werden ze gespot in de nieuwste creatie van Karl Lagerfeld voor Chanel. Er werd veel over deze outfits gesproken, want ze creëren namelijk een optische illusie. Keira’s en Rihanna’s middel lijkt namelijk wel erg dun in de outfit. Dit komt doordat de outfit bestaat uit een crop top met een bijpassende kokerrok. Het midden van de outfit wordt gevuld met een strakke band in dezelfde patroon en kleur van de top en rok.

Het lijkt dus een geheel, maar het zorgt er wel voor dat de middel smaller lijkt dan normaal. Wij van de redacties zijn gek op de nieuwe outfits en vinden ook dat het prachtig staat bij de actrice en popdiva. Wat vinden jullie?