News: daten met Brad Pitt via Groupon

Wait What?! Ja ja je leest het goed! Vanaf nu kan jij ook kans maken om op een date te gaan met niemand minder dan Brad Pitt. Dit is mogelijk vanaf 22 april via de koopjessite Groupon. Groupon biedt altijd leuke acties aan voor onder andere een dagje weg, een lekker hapje eten en nu ook een dat met Brad Pitt!

We hopen maar dat Angelina Jolie niet al te jaloers is aangelegd. Tien gelukkige fans mogen aan deze winactie mee doen, maar de Hollandse vraag is natuurlijk wat kost dat dan? Een avondje uit met de acteur kost je al gauw €18.500,-. Is niks toch? Maar onthoud wel al het geld gaat naar het goede doel Make it Right, het goede doel van Pitt. Je doet dus niet alleen jezelf er een plezier mee, maar je helpt de organisatie meer huizen te bouwen voor mensen in nood.

Maar dacht je dat het alleen bleef bij een avondje uit met Brad Pitt dan heb je het mis! De winnaar wint namelijk ook een optreden van Bruno Mars en Kings Of Leon en daarnaast vlieg je ook nog is naar New Orléans waar  je verblijft in een fancy hotel! How awesome is that?!

Hou dus goed Groupon in de gaten lady’s!

 

bradpitt3