News: de Fiat 500 nu nog groter

Deze enorme ruimte moet je zien! Wij van Fashion insider zijn spontaan verliefd geworden op deze nieuwe prachtige uitvoering van de Fiat 500, namelijk de Fiat 500L. Met deze auto hoef jij je nooit meer druk te maken of alles er wel in past.

De Fiat 500L is namelijk nog een stuk groter gemaakt en je kan werkelijk waar in de kofferbak verdwijnen. Heb jij dus altijd al een auto willen hebben waar gemakkelijk alles in past? Dan is deze Fiat 500L zeker wat voor jou!

De Fiat 500L is niet alleen handig, maar ook nog is super modieus. De auto is namelijk verkrijgbaar in verschillende te gekke kleuren zoals de gele hieronder. Is het geen plaatje?

foto1

Fiat heeft nu een site ontwikkeld waar jij kan zien hoe groot nou werkelijk waar die nieuwe kofferbak is. We willen namelijk geen woorden, maar daden zien!

Het enige wat jij hoef te doen is hier te klikken en met je Facebook account in te loggen. Als je bent ingelogd zie je de verschillende mogelijkheden van wat er allemaal past in de kofferbak van de grote Fiat 500L. Je kan net zolang klikken door de verschillende filmpjes tot dat jij overtuigd ben van de grootte van de kofferbak.

Wij van de redactie zijn in ieder geval overtuigd, want wie had ooit gedacht dat een paaldanser haar gang kon gaan in de achterbak van een auto? Dit kan onder andere allemaal in de nieuwe Fiat 500L. Maak het nu mee en je zult zien dat jij geen andere auto meer wilt!

 

foto2