News: Hans Ubbink stopt met ontwerpen

Helaas hebben we slecht nieuws uit modewereld. Ontwerper Hans Ubbink stopt ermee, met pijn in zijn hart. Hans Ubbink ringt misschien niet gelijk bij iedereen een belletje, maar misschien heb jij hem voorbij zien kom op televisie. Hans Ubbink heeft namelijk meegespeeld in Expeditie Robinson als kandidaat ook had hij een klein rolletje in Verlief op Ibiza.

Hans Ubbink is in de modewereld wel bekend en stond in het begin vooral bekend om zijn mannenmode. Sinds 2001 is hij ook begonnen met het maken van vrouwenmode en in 2005 lanceerde hij een casual collectie voor meer jongere mannen en vrouwen. Helaas is bij Hans Ubbink ook de crisis toegeslagen het gaat te slecht met zijn lijn om nog verder te gaan.

De herfst/wintercollectie die vanaf augustus in de winkels ligt, is de laatste van zijn hand. Met ingang van 1 januari 2015 sluit Ubbinks bedrijf Koan Cooperation. Maar Hans geeft niet op! Zo vertelt hij: ”Wij gaan op zoek naar een andere manier van investeren in – en bouwen aan – ons merk. Het zal een nieuwe vorm aannemen.”

hans_panda_11954