News: Hilmar Mulder wordt nieuwe hoofdredacteur Elle Nederland

Hilmar Mulder wordt de nieuwe hoofdredacteur van Elle Nederland. Na lang speculeren wie Cécile Narinx nou zou opvolgen, is het hoge woord eruit.

Hilmar Mulder kennen we van haar hoofdredacteurschap bij Grazia. ‘Na ruim zes jaar met hart en ziel voor Grazia te hebben gewerkt, ging mijn modehart meteen harder kloppen toen de kans voorbij kwam om bij Elle te werken. Een rol te mogen spelen bij hét modeblad waar ik mee ben opgegroeid is een uitdaging die ik niet kon laten lopen’, zegt Hilmar over haar overstap.

Luc van Os, de CEO van Hearst Magazines Nederland, is erg enthousiast. ‘Ik ben erg blij dat Hilmar de overstap naar Elle wil maken. Zij is de juiste persoon om Elle na 25 jaar naar de next stage te leiden en brengt enorme ervaring met zich mee, zowel aan de modezijde als met betrekking tot het verder uitbouwen van Elle digitaal’, zegt Luc erover.

Hilmar zal vanaf 1 juni beginnen en plaatsnemen op de redactie in hartje Amsterdam. Ook Marscha Krouwel, uitgever van vrouwentitels van Hearst Magazines Nederland, kijkt erg uit naar haar komst. ‘Ik ben ervan overtuigd dat ze met haar enorme drive, kennis en relevante ervaring een aanwinst voor het Elle team zal zijn’.


hilmar