News: H&M werkt samen met kunstenaar in New York

H&M zal een geheel nieuwe samenwerking aangaan, namelijk met de kunstenaar Jeff Koons. De samenwerking zal plaatsvinden in de grootste flagship store van H&M in New York. 17 juli om 12 uur in de middag zal de grootste flagship store in New York zijn deuren openen in samenwerking met Jeff Koons.

De samenwerking is van toepassing, omdat het de opening is van een nieuwe H&M. De nieuwe flagshipstore in New York zal maar liefst 57000 vierkante meter bevatten en bezaaid met 26 x 20 inch LED Screens. Amazing right?! Jeff Koons, die beroemd is geworden door zijn ballon hond, is in ieder geval erg enthousiast over de samenwerking. “The partnership with H&M was really exciting for me and the chance to showcase one of my most popular works to a new generation of people was inspiring. H&M delivers great fashion season after season and it’s nice to see my work at their new store,” aldus Jeff Koon.s

Voor het eerst werkt H&M samen met een kunstenaar van een groot kaliber en dat laat maar weer is zien dat H&M toch een van de grootste modeketens is die ons zeker blijft verbazen. We kunnen niet wachten op foto’s van de nieuwe winkel. Stay tuned for more!