News: Justin Timberlake weer terug in het zadel

Woensdagnacht moest Justin Timberlake helaas zijn show afzeggen. De volgende dag was Justin gelukkig alweer terug op het podium te vinden. Hij moest helaas voor gezondheidsredenen de show van woensdag afzeggen. Wat er precies met mister Timberlake aan de hand was weten we nog niet, maar we zijn blij dat die weer terug is!

Hij zag er zoals altijd prachtig en gelikt uit in zijn zwarte tuxedo tijdens het voor optreden met zijn dansers en het leek goed te gaan met Justin. Dit was alleen helaas niet het geval en moest daarna alweer snel stoppen met het oefenen voor zijn 20/20 Experience Tour.

The Suit&Tie hitmaker gecancelde show van woensdag wordt opnieuw gegeven op de volgende vrijdag. Hij plaatste op Twitter het volgende naar zijn duizenden fans: ‘It kills me to have to do this’, he told his 30.8 million followers. ‘I hope to see you all on Friday.’

Wij van de redactie hopen dat het goed blijft gaan met Justin en dat hij dalijk kern gezond op het podium staat in de Ziggo Dome en GelreDome. Justin komt naar Nederland op 18 en 28 april dit jaar. Wij van de redactie zijn erg benieuwd naar zijn optreden en kunnen haast niet wachten! Gelukkig is het zo april!