News: Karlie Kloss is het nieuwe gezicht van L’Oreal Paris

Karlie Kloss hebben we het al meerdere keren over gehad. Het topmodel gaat als een speer, nou eerder als een raket! We zien overal de 1 meter 85 schone voorbij komen en ze is het gezicht van de ene na de andere campagne. Ook tijdens de fashion weeks heeft ze het enorm druk gehad, want elke beroemde designer wilde haar als model hebben voor zijn catwalk.

Naast Victoria Secret Angel is ze nu ook een van de gezichten van de Franse beauty companie L’Oreal Paris. Wij van de redactie kwamen dit te weten door de officiĆ«le Instagram van L’Oreal Paris. Die plaatste een foto van een fotoshoot achter de schermen van een nieuwe advertentie die ze aan het maken zijn voor het merk. Op de foto is niet alleen Karlie Kloss te zien, maar ze wordt bijgestaan door twee andere topmodellen. Die topmodellen zijn: het beroemde topmodel Lara Stone en het Ethiopische model/actrice Liya Kebede.

Al is het nog niet officieel verder bekend gemaakt dat Karlie Kloss zich bij het team gaat voegen bestaat er toch wel een grote kans, dus het is veilig genoeg om te zeggen dat het een deal is! Wij zijn in ieder geval blij voor Karlie Kloss want ze past er prachtig tussen, vinden jullie ook niet?

640x640xkarlie-kloss-loreal-instagram.jpg.pagespeed.ic.IHtfEpl_f7