News: Lorde op de cover van Teen Vogue

Lorde de 17-jarige singer-songwriter staat voor het eerst op een Amerikaanse fashion cover. Ze staat op de mei-issue van het tijdschrift Teen Vogue.

Lorde heet eigenlijk Ella Yelich-O’Connor en deed op twaalfjarige leeftijd mee met de lokale talentenjacht en kreeg kort hierna een platencontract bij Universal. In 2012 bracht ze voor het eerst een single uit onder de artiestennaam Lorde. Ze is vooral bekend geworden met haar single Royals die de nummer 1 positie bereikte in de hitlijsten van Canada, Nieuw-Zeeland en de Verenigde Staten.

Voor de shoot heeft ze een veel lichtere make-up dan we van haar gewend zijn. Normaal draagt ze vaak donkere, bijna zwarte lippenstift. Op de cover draagt ze een kleed van Marc by Marc Jacob’s lente collectie van 2014. Op de andere foto’s van de shoot heeft ze een zwarte hoofdband met veer op en veel donkere kleren aan. De zangeres heeft zelf ook een lichte gothic style en kleed zich niet echt vrouwelijk. ´I am feminine, but I really love dressing in boys’ clothes too. I guess that’s why I get labeled as ‘the grumpy girl’ zegt ze hier zelf over.

Bekijk de cover hieronder. Wat vinden jullie van de foto?

 

lorde