News: Persil introduceert nieuwe technologie voor schoon en energiezuinig wassen: ColdZyme

Persil1

Wil jij nou ook besparen op de kosten van het wassen? Ben je het zat om te veel te moeten betalen, maar wil je wel je was schoon krijgen? Dan hebben wij de ideale oplossing voor je: Persil’s ColdZyme-formule! Dankzij deze innovatieve technologie was je je kleding niet alleen superschoon en fris, maar bespaar je ook nog eens tot wel dertig euro per jaar op energiekosten. Zelf vind ik wassen ook niet een van de leukste karweien, maar met de nieuwe formule van Persil ben ik nu in elk geval energiezuinig bezig.

Wist je trouwens dat de formule inspeelt op dat wat de wassende mens wil? Uit onderzoek1 blijkt dat 72 procent van de consumenten een schoon wasresultaat het belangrijkst vindt bij de keus voor een wasmiddel.Daarnaast vinden ze het wassen op lage temperaturen vrijwel even belangrijk: 71 procent van de consumenten noemt dit als belangrijke overweging bij een aanschaf, want het is vanaf nu mogelijk om vanaf twintig graden Celsius je was te laten draaien!
Persil2

Dit betekend dat je met deze temperatuur en de nieuwe formule voor hetzelfde geld 75 meer wasbeurten in een jaar kan draaien. Dat wil toch iedereen? Wassen op lagere temperaturen associeer je al snel met alleen een opfrisbeurt voor je kleding. Lastige vlekken uit je wasgoed halen, lijkt daarmee vrijwel onmogelijk. Met de Persil ColdZyme-formule zorg je echter toch voor stralend schone en frisse kleding – hoe laag je de temperatuur ook zet. Groot voordeel voor jou: de besparing in je portemonnee. Met Persil straalt niet alleen je was, maar ook je portemonnee. Dit bekend voor de vrouwen onder ons dat we meer geld over houden om te gaan shoppen!

Wij van de redactie zijn dus zeker overtuigd van deze nieuwe formule van  Persil ColdZyme en met ons meer consumenten. Van een groep consumenten vindt 79 procent van hen dat Persil met ColdZyme schoon wast op een temperatuur vanaf twintig graden Celsius. Het is duidelijk: Persil laat deze mensen stralen. Volg jij hun voorbeeld? Laat ook jij je was stralen op een temperatuur vanaf 20 graden!
Persil3