News: Prada ontwerpt speciale collectie voor Harrods

Ben jij een enorme fan van de Prada tassen en alle andere items van het merk? Dan zal jij deze collectie geweldig vinden! Prada ontwerpt namelijk een capsule collectie voor Harrods. Wie nog nooit heeft gehoord van Harrods, het is een gigantisch warenhuis in London wat wereldberoemd is.

Harrods verkoopt al items van Prada , maar nu staat heel de maand mei de vierde verdieping in teken van Prada. Dit betekend een hele etage vol met tassen van de Italiaanse designer die jij moet zien! De collectie is speciaal ontworpen voor Harrods en dat betekend dat de collectie ook alleen bij het Engelse warenhuis verkrijgbaar zullen zijn.

De collectie bestaat uit een aantal ready to wear-items, accessoires, schoenen en natuurlijk de prachtige tassen. De stukken zijn niet alleen prachtig maar zijn ook nog is versierd met kristallen-accenten. Wat ook een opvallend detail is, is dat de items gemaakt zijn van Saffiano leer dat boterzacht schijnt te zijn. Je kon veel Saffiano items bewonderen tijdens de Spring-Summer 2014 show op de catwalk van Prada. Bekijk hieronder alvast het ‘roze juweeltje’ van de collectie.

 

 

preview-exclusieve-prada-capsule-collectie-voor-harrods-1-31940