News: samenwerking Cara Delevingne met DKNY

Cara Delevingne, of ook wel de Britse duizendpoot. Wat doet deze Britse schone nou niet? Ze is een succesvol model, ze zingt, ze is tegenwoordig ook een actrice en nu een designer? Het laatste is nieuw voor Cara en het hete nieuws kwam vandaag binnen. Cara Delevingne gaat namelijk samenwerken met het merk DKNY.

We zag het topmodel al eerder voor het merk, maar we zagen haar nooit achter de schermen bij het merk. Het gaat hier om een capsule collectie die in november in de winkels zal liggen. Cara is in ieder geval super enthousiast ”I can’t believe that some random, rough ideas have finally turned into my own collection…designs with my own name on them and in collaboration with the iconic DKNY brand,” aldus het Britse topmodel.

Maar wat kunnen we precies verwachten van duizendpoot Cara? De collectie zal bestaan uit 15 stukken die variëren van tank tops tot een simpele parka. De prijzen beginnen vanaf $70.00 voor een muts tot $735 voor een motorcycle jacket. In de campagne zal de designer to be zelf te zien zijn samen met een paar andere modellen. Die andere modellen zal Cara zelf uitgaan zoeken via Instagram. Het zal gaan om twee of drie modellen die zich op kunnen geven via de hashtags #CaraWantsYou for #Cara4DKNY.

Dus denk jij dat je naast Cara kan schitteren in haar nieuwe campagne? Geef je dan op via de hashtags!