News: samenwerking Terry Richardson en Valentino

Ondanks dat er veel commotie om Terry Richardson heen is om de uitspraken van enkele modellen zien we de fotograaf toch weer terug bij de nieuwe Valentino accessoires campagne. We zien niet de gehele Terry Richardson, thank god, maar we zien alleen zijn vol getatoeëerde armen. De combinatie van de stoere arm met de vrolijke en kleurrijke objecten is een erg leuk beeld om naar te kijken dat geven we eerlijk toe.

Het is ook wel grappig aan de ene kant, maar dit is niet de eerste samenwerking tussen de fotograaf Terry Richardson en de Italiaanse modeontwerper. De herfst en winter accessoires collectie van vorig jaar was ook al samen met Terry Richardson. Valentino ziet dus iets in hem waardoor hij terug mocht komen voor de campagne foto’s van nu.

Het gaat hier om de Camubutterfly range and we are loving it. De vlinders zijn prachtig op de verschillende items en wij willen maar al te graag een item scoren. Vooral de schoenen zijn erg leuk! Wat vind jij van de samenwerking van Terry Richardson en Valenino? Gewaagd? Of juist super gaaf? Let us know!

valentino-terry-richardson-fall-2014-campaign

valentino-terry-richardson-fall-2014-campaign1