News: Steve Madden opnieuw samenwerking met Keyshia Cole

De R&B zangeres Keyshia Cole doet het waarschijnlijk erg goed bij Steve Madden, want ze mag opnieuw een samenwerking aangaan met de shoe guru. De singer/songwriter Keyshia Cole heeft opnieuw weer een limited edition schoenen collectie ontworpen speciaal voor Steve Madden. Keyshia is niet geheel onbekend met het werk van Steve Madden, want ze heeft al eerder een samenwerking gedaan met het merk. De schoenen moeten dus aardig in de smaak gevallen zijn, want er komt weer een wild collectie aan!

Wij van de redactie staan al te popelen, want voor wie de schoenencollectie van de vorige keer met de R&B zangeres nog kan herinneren, waren de schoenen echt super gaaf! Keyshia Cole heeft een hele uitgesproken stijl en past perfect bij de schoenen van Steve Madden. Keyshia heeft verstand van de stijl van de streets, maar kan tegelijkertijd ook heel sexy zijn. Haar doel met de schoenenlijn is als volgt: “I want young women to feel they are the latest trend setters,” Cole vertelt, “feeling sexy and being comfortable at the same time.”

De nieuwe collectie is vanaf nu al verkrijgbaar op de Steve Madden website en in verschillende winkels van het merk. Diamonds may be a girl’s best friend for a few ladies, but shoes are the soul mates for all women!