News: superster Katy Perry ontwerpt eigen sieradencollectie sieraden voor Claires

De bekende zangeres Katy Perry gaat naast haar zangcarriere zich op een heel ander iets richten. Zoals de vele sterren al hebben gedaan, gaat ook Katy Perry zich met het ontwerpen van fashion items bezig houden. Grote sterren als Gwen Stefani en Rihanna zijn haar al voor gegaan met hun kleding- en schoenencollectie.

Hoewel Katy Perry bekend is van haar aparte en opvallende kleding en kapsels in haar videoclips is het niet kleding waar de 29-jarige celeb zich mee bezig gaat houden. Voor het sieradenmerk Claire’s heeft ze een speciale collectie ontworpen. Directeur Jim Fielding heeft laten weten dat ze ontzettend blij zijn met deze samenwerking, verder laat hij weten dat ze een collectie voor haar Fans heeft ontworpen en dat ze een zakelijk instinct heeft.

De accessoirecollectie Katy Perry Prism collectie wordt internationaal in meer dan 44 winkels verkocht. Dit is niet de enige collectie die de wereldster gaat ontwerpen. Ze heeft een contract van twee jaar getekend bij de sieradenketen en zal elk seizoen nieuwe collecties gaan uitbrengen. Ben jij benieuwd naar de sierencollectie van Katy Perry? Houd dan de site van Claire’s in de gaten