News: The Victoria Secret Show komt voor het eerst naar Engeland

De mensen van de Victoria Secret Show schijnen een geheimpje te hebben. Dit plaatste ze namelijk op hun Instagram. Nou is het nieuws al uitgelekt, want volgens bronnen is het grote nieuws dat de Victoria Secret Show voor het eerst niet in the US wordt gehouden, maar in the UK!

The UK zijn ook gek op de Victoria Secret Show en op hun angels, want in Engeland alleen al zijn er zes winkels van Victoria Secret. De eerste boutique werd in 2005 geopend in Heathrow Airport. De eerste fashion show van de Victoria Secret Angels werd in 1995 gehouden en sindsdien is er de show nog maar één keer buiten Amerika gehouden namelijk in Frankrijk tijdens het Cannes festival, maar dit is niet voor lang meer! Want de geruchten gaan dus dat de Victoria Secret Show eind dit jaar in Engeland worden gehouden!

Het nieuws wordt in de ochtend verteld in hun winkel in the Bond Street. Bij dit event zullen de sexy supermodellen Adriana Lima en Candice Swanepoel zijn samen met chief marketing officier van Victoria Secret, Ed Razek. We horen dus binnenkort of dit gerucht bevestigd kan worden, maar volgens Dailystar en Dailymail is het nieuws toch echt zo. Stay tuned for more!