News: samenwerking Vlisco en Bijenkorf

Twee grote Nederlandse bedrijven slaan de handen ineen voor een nieuwe modesamenwerking. Vanaf 5 mei sieren de kleurrijke dessins van Vlisco namelijk  de etalages van de filialen van de Bijenkorf.

Vlisco is heel erg succesvol in West- en Centraal Afrikaanse landen en staat erg bekend om haar felgekleurde dessins. Deze kleurrijke dessins worden nu ook op de Nederlandse markt geïntroduceerd.

Er is ook nog iets uniek aan deze samenwerking, In vier filialen komt namelijk een pop up store waar het mogelijk is om van de Vlisco stoffen een op maat gemaakte kledingstuk te laten maken. Ook kan je hier stoffen, shawls en boeken kopen. Voor de op maat gemaakte items kan je kiezen uit een jack, pantalon, short, rok, blouse, blazer en jurk.

Benieuwd naar de kleding? Bezoek dan binnenkort een van de Bijenkorf filialen. De pop up stores zijn van 5 mei tot 18 juni te bezoeken in de Bijenkorf filialen in Amsterdam, Eindhoven,Den Haag en Rotterdam. Alleen in de pop up stores is het mogelijk om op maat gemaakte kledingstukken te kopen. Dat kan van 9 tot en met 11 mei in Amsterdam, van 16 tot en met 18 mei in Eindhoven, van 23 tot en met 25 mei in Den Haag en van 30 mei tot en met 1 juni in Rotterdam.

vlisco