Nick Jonas x Calvin Klein

Nick Jonas heeft in zijn Calvin Klein onderbroek geposeerd voor het magazine Flaunt. En ja, hij is alleen te zien in zijn onderbroek op bepaalde foto’s en verlegen is Nick zeker niet.

Nick Jonas, bekend van de Jonas Brothers, is opeens iets heel anders gaan doen dan zingen. Hij heeft een cover gescoord voor het Amerikaanse blad Flaunt. Nick is inmiddels 22 jaar en totaal niet meer verlegen zoals ‘ie vroeger wel was. In één van de foto’s is ‘ie te zien terwijl die heel luchtig zijn kruis vastpakt. Hij imiteert hiermee Mark Wahlberg die in 1992 precies hetzelfde deed voor een Calvin Klein reclame.

Nick die tegenwoordig een solo album heeft uitgebracht en nu weer bezig is met een nieuwe gaat al een tijdje met Olivia Culpo. Zij heeft in 2012 de titel Miss Universe gekregen. Nick vertelde ook in het interview dat hij hoopt dat de fans blij zullen zijn met zijn nieuwe muziek. ” I really try to be aware of the purpose of each song. There are songs on my record that I want people to have sex to, and songs people can listen to when they’re pissed off. I think that’s the beautiful thing about music: that in those moments, you hear it and it elevates the scenario.”

Voor de foto waar we het over hadden moet je toch even zelf een kijkje nemen op de site van Flaunt. Wij hebben wel de andere foto’s van de shoot waar Nick aangekleed is (deels dan).

1412259600543_Image_galleryImage_Nick_Jonas_talks_chin_mus 1412259615522_Image_galleryImage_Nick_Jonas_talks_chin_mus 1412259652307_Image_galleryImage_Nick_Jonas_talks_chin_mus 1412259858679_wps_9_nick_jonas_flaunt_magazin

Geef een reactie