Nicki Minaj: “After the fifth album, I’ll probably have my baby”

Nicki Minaj staat vooral bekend om haar grote achterwerk en pronkt hier ook vaak mee in strakke outfits of juist in nietsverhullende outfits zoals in haar Anaconda videoclip. Wie had gedacht dat deze twerkende rapper een moederwens had? Want als Kim Kardashian moeder kan zijn en een naakt fotoshoot tegelijkertijd kan doen, dan kan Nicki Minaj al twerkend een kind grootbrengen.

In een interview met Complex magazine praat Nicki Minaj over van alles en nog wat, inclusief over haar kinderwens. Nicki Minaj vertelt aan Complex dat ze graag een kind wil na haar vijfde album.  Ze vraagt zich af of ze een van die vrouwen kan zijn die een kind kunnen combineren met haar carrière. Nicki Minaj zegt dat ze vroeger er altijd van overtuigd was dat wanneer ze een baby kreeg, alle aandacht naar de baby ging en dat ze een break zou nemen. Of ze zangeres hierover van mening is veranderd blijft onbeantwoord omdat ze haar antwoord aflsuit met een “But we’ll see”

Andere onderwerpen die aan bod komen tijdens het interview zijn vragen over hoe ze met het kritiek op de Anaconda video clip is omgegaan, komt haar grootste angst ter sprake en vertelt ze over haar nieuwe album. Natuurlijk was er niet alleen een interview, maar heeft Complex Magazine ook nog een paar foto’s van de popster gemaakt.

Lees het hele interview hier.

 complex

complex1

Complex / Nicki Minaj