Nicki Minaj begint haar eigen kledinglijn

Nicki Minaj heeft de schoonheid met een lipstick en een nagellak collectie veroverd , en nu lijkt ze op volle snelheid te verhuizen naar wat anders? Fashion. In Sunday’s The New York Times bleek de R & B artiest manager Cortez Bryant enkele van de nieuwste plannen af te weten om zijn cliënt te blijven.
“Een van de prioriteiten van de heer Bryant zijn, zei in een telefonisch interview, om in een deal te onderhandelen met een modehuis, zodat mevrouw Minaj haar eigen lijn van kleding kan verkopen,” schreef The New York Times. In 2010, 29 Mei, bracht MAC Cosmetics een limited-edition baby roze lipstick kleur in combinatie met haar debuut album uit, Pink vrijdag. En later deze maand, zal de ster de zes schaduw nagellak collectie met OPI hit hebben.

Maar als de “Super Bass ‘zanger uiteindelijk in een aantal landen haar eigen mode lijn weet te creeren, zal het dan wel draagbaar zijn voor de dagelijkse dingen, en zal het genoeg rocken? Nicki Minaj voert “Super Bass ‘ uit met een 8-jarige fan. In november 2011 onthulde de waanzinnig geklede ster Cosmopolitan, en er zijn een aantal zeer laid-back garderobe keuzes. “Ik hou van het transformeren, ik ben er klaar voor!!’ Riep ze.

Authored by: Tara

Geef een reactie