Nicki Minaj brengt eigen kalender uit

We moeten allemaal weg toegeven dat we jaloers zijn op de killer abs en de prachtige figuren van veel beroemdheden. Denk bijvoorbeeld aan Jennifer Lopez, maar ook de vele Victoria’s Secret modellen die we kunnen zien over drie dagen. Toch zijn deze dames niet de enige met een prachtig lichaam. Nicki Minaj is namelijk 12 maanden lang te zien in haar eigen kalender die ze in 2015 zal uitbrengen. Op haar eigen Instagram heeft de zangeres één foto geplaatst, en ik denk dat we het voor een tijdje hiermee moeten doen.

Op de foto die ze heeft geplaatst hangt op de achtergrond een grote Amerikaanse vlag, zij poseert daarvoor in een rood lingerie setje terwijl ze sensueel aan een strippaal hangt. Wat de andere maanden beloven weten we nog niet.

Nicki Minaj doet dit natuurlijk omdat haar album The Pink Print op 15 december uitkomt. Ze wil natuurlijk dat de verkoop goed loopt dus ze doet op dit moment veel promotie. Er is al één track uitgelekt en dat is Feeling Myself ft. Beyonce. Als je nog niet weet welke andere artiesten nog meer te horen zullen zijn op haar album hebben we hieronder de foto van de tracklist en natuurlijk het voorproefje van de kalender.

Schermafbeelding 2014-12-12 om 10.26.06 AM nicki-500