Nicki Minaj voor V Magazine

Queen of rap, Nicki Minaj, showt haar vrouwelijke rondingen op de cover van V Magazine. De uitgave van V zal te zien zijn voor de winter 2014/2015. Nicki is te zien in sexy jurken en outfits. De styling is gedaan door Robbie Spencer en niemand minder dan fotograaf Mario Testino heeft gezorgd voor de mooie plaatjes. Ook vertelt Nicki over de connectie die ze heeft met Versace en rap (de jurk die ze draagt in de zwart wit foto is tevens ook van Versace). “What I love about Versace is that it’s so rich…rap is a lot of showing off, and fashion is too. Versace is like, look at me, bitch. I’m here”, vertelt de zangeres.

Nicki zal later dit jaar nog uitkomen met een nieuw album. Misschien horen we op dat album wel de remix die ze heeft gedaan met Beyonce genaamd Flawless***. V Magazine staat erom bekend dat ze altijd de grootste, bekendste mensen gebruiken voor hun covers. Denk maar eens aan Miley Cyrus die een tijdje geleden uit de kleren ging voor V Magazine. Ook zijn eerder Katy Perry en Madonna samen gesignaleerd.

Hieronder hebben we de foto’s van Nicki’s fotoshoot. Als je ‘m echt graag wilt hebben kan je deze bestellen op de site van V Magazinenicki-minaj-v-magazine-winter-2014-photos02 nicki-minaj-v-magazine-winter-2014-photos03 nicki-minaj-v-magazine-winter-2014-photos04 nicki-minaj-v-magazine-winter-2014-photos01