Niet gelukkig zijn met jezelf

We hebben allemaal wel eens een moment dat we niet zo tevreden zijn over onszelf. Zo’n moment dat je in de spiegel kijkt en het liefst direct je bed weer in kruipt. Wanneer je dat af en toe hebt is er geen enkel probleem. Daar heeft elke vrouw wel eens last van. Maar wanneer jij heel vaak last hebt van dat onzekere gevoel is het toch wel handig als jij even goed naar jezelf gaat kijken. Hoe komt het dat jij je zo onzeker voelt? En waar voel jij je onzeker door?

Vaak is oorzaak van onzekerheid pesten op jonge leeftijd. Dit gebeurt helaas nog steeds erg vaak. Erg stom en met name heel erg slecht voor jou zelfvertrouwen. Wanneer mensen heel vaak iets lelijks tegen jou zeggen ga je dit op een gegeven moment geloven. Dat moet je natuurlijk zien te voorkomen. Probeer dicht bij jezelf te blijven en laat je niks wijs maken door anderen.

Met name gewicht is iets waar vele vrouwen onzeker over zijn. En dat terwijl een heleboel vrouwen die hier onzeker over zijn helemaal niet te dik zijn! Heb jij het gevoel dat je te dik bent en zou je wel eens eerlijk willen weten of dit het geval is? Reken dan eens je bmi uit. Dit kan je gemakkelijk en gratis online doen. Dit gaat erg snel en kost je geen cent. Zoek eens op google op bmi test en je vind genoeg! Wees wel eerlijk bij het invullen van je gewicht, je leeftijd en je lengte, anders kan je net zo goed niets berekenen.

Verder is het belangrijk niet te negatief over jezelf te denken en je niet teveel aan te trekken van wat anderen van je denken. Wees jezelf en probeer je niet te laten beïnvloeden door anderen. Wanneer je echt onzeker bent is het belangrijk dat jij de mooie kanten van jezelf gaat inzien. Maak eens een lijstje met tien dingen waar jij trots op bent.

o1 o2 o3 o4 o5

weheartit.com

Authored by: Lisa de Graaf

Geef een reactie