Niet scheiden

Soms gaat het even heel slecht in je relatie, maar om dan meteen te scheiden? Scheiden is een hele grote stap en je moet er lang en goed over nagedacht hebben om die stap uiteindelijk te zetten.

Vanuit mijn ervaring paar proberen te Stoppen met Echtscheiding geconfronteerd met vele uitdagingen, sommige van deze problemen en uitdagingen zijn vaak zeer verrassend. Een van de mensen die een bezoek aan mijn site stuurde me een email te zeggen dat ik niet zou geloven hoe makkelijk het was om te werken op sommige delen van het voorkomen van echtscheiding probleem, en dat is het moeilijkste dat hij en zijn vrouw geconfronteerd werd, was het doorbreken van de oude gewoonten, het veranderen van de manier waarop ze zich, de automatische piloot waardoor relaties in de muren.

Dit is wat dit artikel gaat over, in een poging om het punt waarin u de controle verliezen over je doel (het voorkomen en stoppen van uw echtscheiding) en laat de automatische piloot rijden uw relatie in een moeilijke plek. Licht te werpen op een paar punten, die ik hoop dat u beter uitgerust de volgende keer dat u wordt geconfronteerd met een argument of zelfs een discussie.

Het eerste punt, is bijna te makkelijk, de schuld spel. Hoe makkelijk is dit? Nu eerlijk gezegd, denk er eens over, bijna iedereen doet het, en je hebt het gedaan vele malen eerder, speel je dit stomme spelletje, krijg je rond met dit idee en de controle verliezen, niet alleen het escaleren van de situatie, maar steeds in een mentaliteit van schuld en woede, dit zou u niet helpen, of iemand voor die kwestie, het bereiken van

niets. Wat je echt moet doen is kijken naar de situatie, na te denken over wat je gedaan hebt, of wat je normaal doet, en wat je partner doet, en zo objectief als je kunt.. Maak een tabel met de dingen die je allebei doen, vergeet nooit om te merken dat de dingen die je verkeerd doet, omdat iedereen iets verkeerd doet, en geef het toe, naar jezelf en naar je partner.

Authored by: Kiki van de Weerd

Geef een reactie