Nieuw album Adele

We hebben al een tijdje niets meer gehoord van Adele. Althans… Niet zo heel veel meer dan het gerucht van een nieuw album.

Nu blijkt dat ze zangeres een deal heeft gesloten en een contract heeft getekend voor 80 miljoen pond. Dit contract is een record deal in samenwerking met Sony.

Als alles klopt en waar is en als het allemaal doorgaat, zal dit één van de grootste in de geschiedenis zijn en zou de aanleiding zijn van het idee dat Adele haar eigen record label kan gaan opzetten. Het nieuws komt van Adele’s huidige record label XL Redordings en zij bevestigen dat het album er komt, maar niet dit jaar.

De Britse artiest heeft, zoals we allemaal weten, een pauze genomen en is even uit de spotlight gestapt. Even weg van alle  hectiek, shows, etc. Dit vanwege de geboorte van haar zoontje Angelo in oktober 2012.

Haar eerste album ”19” kwam uit in 2008, die werd opgevolgd door ”21” in 2011. Dit was tevens haar wereldwijde albumdebuut. ”Live at the Royal Albert Hall” kwam ook in 2011 uit. Ze won meerdere verschillende prijzen, waaronder een Grammy en een Brit Award.  Haar laatste hit is van de laatste James Bond film Skyfall. Hier heeft ze een Golden Globe en een Academy Award for best film soundtrack gewonnen.

MV5BMjA2OTQ3MDk3M15BMl5BanBnXkFtZTcwNzE4MDA0Nw@@._V1_SX214_CR0,0,214,317_AL_

adele-21

220px-Adele19