Nieuw H&M concept: & other stories

Modeketen H&M lanceert binnenkort een nieuw concept in Europa namelijk: & other stories. & other stories zal een concept worden van H&M waarvan de producten alleen in aparta ‘& other stories’ winkels verkocht zullen worden. De producten zullen van hoogwaardigere kwaliteit zijn en zijn daarom ook net wat duurder. De eerste opening in Europa zal in de lente van 2013 plaatsvinden, maar helaas niet in Nederland. Wanneer er een & other stories geopend wordt in Nederland, is nog niet bekend. Wel kunnen we tegen die tijd gelukkig terecht op de webshop om deze producten in onze virtuele winkelmand te plaatsen! In Barcelona, Berlijn, Kopenhagen, Londen, Milaan, Parijs en Stockholm zullen de eerste winkels geopend worden. Voor de gene die regelmatig een Europese stad zoals de bovenstaande plaatsen bezoeken,  zal het zeker de moeite waard zijn om het nieuwe concept te bewonderen.

Maar wat voor producten zullen ze gaan verkopen? Het gaat voornamelijk om goed draagbare schoenen, kleding, accessoires en beauty producten van luxe kwaliteit.  Er komt zowel een collectie voor vrouwen als voor mannen, welke meer tijdloos zal zijn dan de collecties van H&M. De producten zullen voornamelijk netjes, zakelijk maar toch hip en trendy zijn. Tijdloos maar wel meegaand met het modebeeld wat betreft belijningen en snit’s.

 

Over de prijzen is nog niet veel bekend. Beauty producten zullen rond de 6 euro liggen en de prijs van jassen gemaakt van luxe materialen zal tot de 400 euro gaan. Wel zijn de verkooppunten van de eerste stores al bekend, dus voor het geval je al een trip naar een van deze steden hebt geboekt weet je in ieder geval waar je moet zijn!

 

Barcelona, passeig de Gracia 8-10
Berlijn, Neue Schonhauser Strasse 15
Kopenhagen, Amagertory 29
Londen, 256-258 Regent street
Milaan, Corso Vittorio Emanuele 1
Parijs, 277 Rue Saint-Honoré
Stockholm, Biblioteksgatan 11

 

Authored by: Tara