Nieuwe beelden Forever 21 Outerwear Edit

Een nieuwe garderobe bij elkaar zoeken is voor de meeste meiden geen vervelende bezigheid. Leuke laarsjes, gebreide vesten, mooie truien, allemaal geen enkel probleem. Waar het vaak lastig wordt, is als je gaat kijken naar een winterjas. Dit item draag je in de winter waarschijnlijk elke dag, dus het is belangrijk om er een uit te zoeken die echt bij jou past en die je echt mooi vind. Waarschijnlijk wil je een winterjas die een beetje meegaat met de laatste trends, maar moet het ook zeker een warme jas zijn. Maar waar vind je die perfecte winterjas?

Nou, bij Forever 21 dus. Dit Amerikaanse modemerk heeft bedacht om dit jaar een Outerwear Edit uit te brengen. Dit is een lookbook met hierin de gaafste jassen voor aankomende winter. Ideaal dus voor als je nog niet precies weet wat voor winterjas je moet kiezen. Van korte bontjasjes tot lange bruine jassen en poncho’s, Forever 21 heeft van alles wat. Model Anja Rubik showt ons de mooiste winterjassen van Forever 21 in de edit shoot. Forever 21 is qua

Onze favoriet is de lange bruine jas met diepe V-hals. Welke jas zou jij wel aan jouw wintergarderobe willen toevoegen? De jassen zijn te koop in de Forever21 winkel in Amsterdam of via de webshop.

forev forev1 forev2 forev3 forev4 forev5 forev6

Beeld: Fashion Gone Rogue

 

 

Authored by: Celine

Geef een reactie