Nieuwe collectie MONA

Het Britse merk MONA is uitgekomen met hun nieuwe badkleding collectie genaamd ALLEAI. De collectie bestaat uit zeven foto’s. Op deze foto’s zijn bikini’s te zien, maar ook badpakken en broeken. De foto’s zijn geïnspireerd door de zee, stranden, de kust en rotsachtige stranden. Het model Preety Dhata draagt verschillende soorten badkleding allemaal met blauwe en donkere tinten.

MONA is opgericht door twee vriendinnen genaamd Sophia en Carla. Zij werken al samen sinds hun eerste ontmoeting op Ibiza 9 jaar geleden. De ene is een geprezen colorist/fashion haar stylist. De ander een digitale printer ontwerper. Ze halen inspiratie uit hun gezamenlijke liefde voor reizen en een onverklaarbare liefde voor water. Het paar doordringt hun collecties met hun eigen sterke gevoel voor stijl en dramatische sfeer. De laatste collectie, ALLEAI, duikt dieper dan ooit in de mysterieuze wereld van MONA.

Ontworpen rond een jaren 50 zandloper figuur, zijn de badpakken ontworpen om jongens-achtige figuren te ondersteunen. Zo kan je met vollere figuren en rondingen pronken. De look is echter alles behalve retro met de statement prints die het waarmerk zijn van deze tijdloze en levendige collectie.

Hieronder hebben we een voorproefje van de nieuwe collectie. Als je benieuwd bent naar de andere outfits kan je een kijkje nemen op de site van MONAmona-swimsuits-2014-photos01 mona-swimsuits-2014-photos02 mona-swimsuits-2014-photos03 mona-swimsuits-2014-photos04 mona-swimsuits-2014-photos05 mona-swimsuits-2014-photos06 mona-swimsuits-2014-photos07