Nieuwe herfstcampagne Coach

In juli waren de beelden voor de herfstcampagne van het Amerikaanse modemerk Coach al bekend, maar nu in september komt Coach met beelden van een tweede campagne!

De eerste herfstcampagne van Coach was de eerste campagne van Coach’s nieuwe creative director Stuart Vevers. In deze herfstcampagne komen vooral de kleuren rood, zwart, camel en hints van blauw terug. Leer en zwart met rode patronen komen regelmatig terug in de kledingstukken. De campagne is geschoten door Steven Meisel, een fotograaf die ook vaak aan de slag gaat voor de Amerikaanse en de Italiaanse Vogue.

In de tweede campagne herkennen we opvallende kledingstukken uit de eerder uitgekomen herfstcampagne, zoals een oversized jas met bont. Die nieuwe shoot is in tegenstelling tot de vorige geheel in het zwart wit geschoten door fotograaf Mikael Jansson. Karl Templer was de stylist van de shoot en Fabien Baron was net als bij de vorige campagne de art directer.
Als modellen heeft Coach gekozen voor Zoe Kravtiz, Odeya Rush en zangeres Banks. Coach’s idee achter deze campagne was “of the moment”, alsof de foto door een vriend of vriendin is genomen.

In november zullen de oude beelden in de winkels worden vervangen door de zwart wit beelden uit de nieuwe herfstcampagne.
Bekijk de eerste beelden alvast hieronder:

coach

coach2

coach3