Nieuwe winkels aan Madison Avenue

Het is verassend dat de ontwerpers Jack McCollough en Lazaro Hernandez niet veel eerder een eigen winkel hebben geopend sinds het begin van het label in 2002. Veel mensen hebben gewacht op de mogelijkheid om de bekende tassen allemaal bij elkaar te zien in vrijwel elke kleur en uitvoering. Deze mensen zullen genieten van de nieuwe Proenza Schouler boutique op 822 Madison Avenue. De winkel biedt accessoires en kleding, waaronder een aantal items die exclusief voor deze winkel gemaakt zijn. Door de cactussen en de zichtbare leidingen  op de tweede verdieping van de winkel, lijkt het net alsof je nog in het centrum van de stad bent.

Madison Avenue kan niet klagen over het tekort aan sieraden winkels, maar weinigen van deze winkels kunnen betaalbaar genoemd worden. Na zes jaar in the West Village, heeft de designer Guy Rozenstrich een uptown tak van Phoenix Roze, op 994 Madison Avenue toegevoegd. Er zijn vele delicate en moderne stukken verkrijgbaar, waarvan vele materialen roze goud en zwarte diamanten zijn. De stukken zijn geprijsd vanaf 150 dollar tot  duizenden dollars. De winkel biedt ook op maat gemaakte ontwerpen, dit is ideaal voor bijvoorbeeld trouwringen.

Deze zomer kan anders worden met de komst van nieuwe items. Een belangrijk item voor de zomer is een goed paar flip-flops. Deze zomer heeft Havaianas zich voorgenomen om alles uit de kast te halen. Er is een uitegebreide Havaianas buitenpost geopend, The Blue & Cream Shop op 83 Main Street in East Hampton, New York. Naast het aanbieden van een breed scala stijlvolle flip-flops, heeft Havaianas iets anders bedacht. Elke vrijdag, zaterdag en zondag kunnen shoppers hun eigen uitgebreid paar  flip-flops ontwerpen voor maar $ 25. Ze kunnen zelf kleuren kiezen en mengen, riempjes uitzoeken en zooltjes maken met printjes. Ook kunnen ze steentjes,  decoraties en bedeltjes uitzoeken voor 2,50 dollar per stuk.

Ik ben altijd al een fan geweest van de Havaianas! Ik denk dat ze een erg goede stap hebben gemaakt met het idee om de shoppers zelf hun flip-flops te laten ontwerpen. Op deze manier kan iedereen een uniek paar flip-flops creëren. Het idee van de bedeltjes en de decoraties met de steentjes trekt mij ook erg. Zo maakt Havaianas meer dan alleen een normale flip-flop.

Authored by: Redactie