Nicki Minaj leert Alexander Wang modellen twerken

Een tijdje geleden verbrak de, voor veel mensen choquerende, videoclip van Miley Cyrus’ Wrecking Ball het record aantal views. Nikcki Minaj heeft met haar, misschien wel nog meer choquerend, videoclip van Anaconda het record aantal views van Miley verbroken. Anaconda is ruim 122 miljoen keer bekeken op Youtube!

In de videoclip zie je Nikci Minaj in een kleine roze bikini en danseressen met eveneens weinig kleding aan twerken in een jungle. Ook geeft Nikci Minaj zanger Drake een lapdance in de clip. Na het uitkomen van de clip verschenen er al snel video’s op Youtube van mensen die het nadeden. Dit varieerde van enthousiaste tiener fans tot sarcastische critici die de dans belachelijk maakte. Nu kunnen we ook de modellen van Alexander Wang toevoegen aan dit rijtje.

Gister plaatste de rapper, zangeres en songwriter een filmpje op haar Instagram die backstage bij de Spring 2015 show van Alexander Wang is opgenomen. In het filmpje leert de Anaconda zangeres de modellen een deel van de dansroutine. En als we eerlijk moeten zijn denken we dat de modellen het beter bij hun huidige baan kunnen houden, want veel van hen zullen het niet halen in de dans business.

Bekijk hieronder het filmpje die Nicki Minaj op haar Instagram plaatste. Wat vind jij er van?