Noosa riemen

Noosa is hét merk onder de sieraden op dit moment. Ze verkopen super leuke armbandjes en chuncks, maar ook shwals en slippers en nog veel meer. Zo schijnen veel mensen ook vaak te vergeten dat het merk Noosa ook riemen verkoopt. En niet zomaar riemen, nee, super leuke riemen! De riemen zijn helemaal hip en passen leuk bij de armbanden. Heb jij dus al een Noosa armband? Koop er dan zeker een bijpassende Noosa riem bij! Zo weet jij zeker dat je er helemaal volgens de laatste trends bij loopt. Het leuke aan het merk Noosa is dat ze voor elke vrouw wel wat eigens hebben. Zo maken ze gebruik van veel verschillende kleuren en modellen in hun collecties. Dit wil het kiezen nog wel eens lastig maken. Daarom heb ik voor jullie specifiek gekeken naar de riemen van Noosa en de leukste eruit gepikt.

Neem bijvoorbeeld dit leuke riempje.

Dit Noosa riempje is vrij smal en verkrijgbaar in een hoop verschillende maten, zoals alle riempjes van het merk. Hierdoor weet je zeker dat je altijd de geschikte maat tussen de riempjes kan vinden. Dit riempje kan goed gedragen worden door een broek, maar staat ook erg leuk om een wijd shirt of bijvoorbeeld om een tuniekje, om jou figuur wat te accentueren. De witte kleur van het riempje zorgt ervoor dat de chunks beter uitkomen. Ook is de kleur erg vrolijk en licht wat hem perfect maakt voor zonnig voorjaarsweer.

Houd je niet zo van wit en ben je wat meer van de donkere kleuren als het om riempjes gaat? Wees dan niet getreurd! Zoals ik net al vertelde verkoopt het merk riempjes in een heleboel verschillende kleuren en dus ook in donkere kleuren. Neem bijvoorbeeld dit leuke zwarte riempje.

Het riempje is door haar donkere kleur perfect om te dragen door een lichte broek. Hierdoor komt het riempje het beste tot zijn recht doordat er een grote kleurencontrast ontstaat tussen de broek en het riempje. Zeker een aanrader als jij helemaal gek wordt van die afzakkende broeken, maar ook gewoon leuk om als extra accessoire te dragen! Hebben dus!

jewelzenmore.nl

 

Authored by: Redactie