NYFW Street Style

De new York Fashion Week is inmiddels alweer voorbij, maar de street style blijft zich voortzetten. In New York is er altijd wel een groep fashionista´s en fashionbloggers die er altijd geweldig goed uit zien.
Wat ons opviel, was dat heel veel vrouwen een rok aan hadden. Van kokerrok en klokrok tot midi- en maxirok. Een broek of pantalon zagen we weinig tot bijna niet.

Ook was er veel zwart aanwezig. Neutrale kleuren als zwart, grijs, nude, blauw, etc. De echte felle kleuren vonden we meer onder de jongeren. Neon en pastel waren veel voorkomende tinten. De verschillende prints die we tegenkwamen, zijn bloemen en dieren prints. Qua stoffen werd er ook vrij veel geëxperimenteerd: leer, wol, gebreid en zijde kwamen we veel tegen. De sterren kwamen vanuit alle drukte om ook maar één show bij te kunnen wonen. Ok zij zagen er fashionable goed uit. Natuurlijk gekleed volgens de laatste trends die ook weer waren terug te zien in de shows.

Sterren als Rihanna, Beyoncé, Katy Perry hebben we gezien, maar ook Taylor Swift en Miley Cyrus. Natuurlijk mogen we de welbekende fashioniasta´s niet vergeten. Een aantal van de bekenden waren erbij. Onder andere ook fashionbloggers die via hun social media de rest van de wereld op de hoogte hield over wat er gaande was tijdens de NYFW.

Hier een paar kiekjes van fashion shows, fashionista´s en fashionbloggers.hbz-street-style-nyfw14-day8-chiara-ferragni-chanel-bag-de-sm

hbz-street-style-nyfw14-day8-Emmanuelle-Alt-right-de-sm

hbz-street-style-nyfw14-day7-003-de-sm

Geef een reactie